Wczytuję dane...
Kod EAN: 9788302147340
Waga produktu: 0.415 kg
Wysyłka: Wysyłka gratis!
Wydawnictwo: wsip
Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).

Omawia zagadnienia związane z praktyczną stroną obsługi konsumenta.
Pokazuje techniki serwowania potraw, nakrywania do stołu, zdobienia dań.
Wprowadza terminy angielskie i francuskie używane w branży hotelarskiej i gastronomicznej.
Wprowadza podstawy protokołu dyplomatycznego.

Zeszyt zawiera wiele wskazówek, ułatwiających wykonanie zadań, i liczne ilustracje, które pomagają w zrozumieniu omawianych treści i stanowią wzór do naśladowania przy nauce poszczególnych technik związanych z branżą hotelarską.

Szczegóły produktu

  • Autor: 

    Duda Joanna, Krzywda Sebastian

  • Rok wydania: 

    2014

  • Objętość: 

    192

  • Oprawa: 

    Miękka

  • Format: 

    20.5x29.5cm

  • Tematyka: 

    Podręczniki szkolne

Polecamy także