wsip
Wykonywanie robót murarskich i tynkarskich Kwalifikacja BUD.12 Podręcznik do nauki zawodu technik budownictwa
69,15
PLN
Cena rynkowa: 67.80 PLN
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie.Kwalifikacja HGT.03 Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa Część
72,31
PLN
Cena rynkowa: 70.90 PLN
Repetytorium i testy Technik budownictwa BD.29/BUD.01/BUD.08/BUD.12. Egzamin zawodowy
72,31
PLN
Cena rynkowa: 70.90 PLN
Repetytorium i testy egzaminacyjne Technik informatyk Kwalifikacja EE.08/INF.02. Egzamin zawodowy
70,48
PLN
Cena rynkowa: 69.10 PLN
Prowadzenie spraw kadrowo-płacowych i gospodarki finansowej jednostek organizacyjnych Kwalifikacja EKA.05 Część 2
78,13
PLN
Cena rynkowa: 76.60 PLN
Prowadzenie spraw kadrowo-płacowych i gospodarki finansowej jednostek organizacyjnych Kwalifikacja EKA.05 Część 1
78,13
PLN
Cena rynkowa: 76.60 PLN
Organizacja, kontrola i sporządzanie kosztorysów robót budowlanych BD.21 technik robót wykończeniowych w budownictwie Część 2
69,15
PLN
Cena rynkowa: 67.80 PLN
Eksploatacja urządzeń elektronicznych Kwalifikacja EE.22 Podręcznik do nauki zawodu technik elektronik Część 1
67,12
PLN
Cena rynkowa: 65.80 PLN
Administracja i eksploatacja systemów komputerowych, urządzeń peryferyjnych i lokalnych sieci komputerowych. INF.02 Część 2
67,83
PLN
Cena rynkowa: 66.50 PLN
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Przygotowywanie i wydawanie dań HGT.02 Technik żywienia i usług gastronomicznych Cz
78,54
PLN
Cena rynkowa: 77.00 PLN
Prowadzenie dokumentacji w jednostce organizacyjnej Kwalifikacja EKA.04 Podręcznik do nauki zawodu technik ekonomista Część 1
80,58
PLN
Cena rynkowa: 79.00 PLN
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja TG.16 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomic
80,58
PLN
Cena rynkowa: 79.00 PLN
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. TG.16 Technik żywienia i usług gastronomicznych Podręcznik do nauki zawodu Część
80,58
PLN
Cena rynkowa: 79.00 PLN
Eksploatacja urządzeń elektronicznych Kwalifikacja EE.22 Podręcznik do nauki zawodu technik elektronik Część 2
67,12
PLN
Cena rynkowa: 65.80 PLN
Pracownik obsługi telefonicznej (Pracownik call center) Podręcznik
135,77
PLN
Cena rynkowa: 133.10 PLN
Przygotowanie pieczywa do dystrybucji. Kwalifikacja T.3.4. Podręcznik do nauki zawodu piekarz / technik technologii żywności
53,66
PLN
Cena rynkowa: 52.60 PLN