Wczytuję dane...
Kod EAN: 9788302152573
Waga produktu: 0.725 kg
Wysyłka: Wysyłka gratis!
Wydawnictwo: wsip
Zeszyt ćwiczeń, przeznaczony do kształcenia praktycznego w zawodzie kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych, jest skorelowany z podręcznikiem Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2. Przedstawia zagadnienia i pomaga wyćwiczyć umiejętności z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Obejmuje tematy dotyczące zup, sosów gorących, ciast, potraw z mięs zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb, owoców morza, potraw półmięsnych, potraw wegetariańskich, zakąsek, deserów, napojów. Omawia również zagadnienia związane z kuchnią polską, kuchniami regionalnymi, kuchniami narodowymi, potrawami dietetycznymi oraz żywnością wygodną i funkcjonalną.

Szczegóły produktu

  • Autor: 

    Namysław Iwona, Górska Lidia

  • Format: 

    17.0x24.0cm

  • ISBN: 

    9788302152573

  • Objętość: 

    488

  • Oprawa: 

    Miękka

  • Rok wydania: 

    2015

  • Tematyka: 

    Podręczniki szkolne

Polecamy także