Wczytuję dane...
Kod EAN: 9788302134814
Waga produktu: 0.5 kg
Realizacja zamówienia: 3 dni
Wysyłka od: 11.99 PLN
Wydawnictwo: wsip
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w zależności od potrzeb różnych grup ludności, zasad planowania wyżywienia i organizacji żywienia z uwzględnieniem żywienia dietetycznego w świetle nowego systemu dietetycznego. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.

Szczegóły produktu

  • Autor: 

    Kunachowicz Hanna, Nadolna Irena, Przygoda Beata, Sińska Beata, Turlejska Halina

  • Rok wydania: 

    2020

  • Wydanie: 

    3

  • Objętość: 

    336

  • Oprawa: 

    Miękka

  • Format: 

    17.0x24.5cm

  • Tematyka: 

    Podręczniki szkolne

  • ISBN: 

    9788302134814

Polecamy także