Wczytuję dane...
Kod EAN: 9788302152580
Waga produktu: 0.39 kg
Realizacja zamówienia: 3 dni
Wysyłka od: 11.99 PLN
Wydawnictwo: wsip
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia).

Obejmuje tematy dotyczące znaczenia racjonalnego żywienia i zdrowia człowieka, roli składników pokarmowych w żywieniu człowieka, przemian składników odżywczych w organizmie człowieka, wody i jej znaczenia w żywieniu człowieka, gospodarki energetycznej organizmu, norm żywienia i wyżywienia oraz ich zastosowania.

Szczegóły produktu

  • Autor: 

    Czerwińska Dorota

  • Rok wydania: 

    2021

  • Wydanie: 

    1

  • Objętość: 

    248

  • Oprawa: 

    Miękka

  • Format: 

    17.0x24.5cm

  • Tematyka: 

    Podręczniki szkolne

  • ISBN: 

    9788302152580

Polecamy także