Wczytuję dane...
Kod EAN: 9788381023955
Waga produktu: 0.302 kg
Wysyłka: Wysyłka gratis!
Wydawnictwo: cedewu
Pierwsza książka wydana w języku polskim, poświęcona sztuce nowoczesnej obsługi kelnerskiej.

Skupia się na tym, co w zawodzie kelnera jest najważniejsze - na umiejętnościach interpersonalnych, prezentacyjnych, komunikacyjnych i sprze­dażowych, niezbędnych do tego, by odnieść sukces w zawodzie kelnera.

Książka kładzie nacisk na praktykę. Jest napisana językiem bezpośrednim, wzbogacona przykładami, anegdotami, ćwiczeniami do wykonania „na żywo" oraz wywiadami z doświadczonymi przedstawicielami branży restauracyjnej.

- Co odróżnia kelnera przeciętnego od kelnera wybitnego - cechy, postawy, umiejętności
- Kelner jako gospodarz i doradca ds. potraw
- Skuteczne narzędzia sprzedaży kelnerskiej
- Scenariusz profesjonalnej obsługi klienta
- Typologie klientów i zasady ich obsługi
- Jak radzić sobie z trudnymi klientami i w trudnych sytuacjach
- Wskazówki dla menedżerów sali
- Praktyczne ćwiczenia i scenki do oceny
- Opinie profesjonalistów branży restauracyjnej

Szczegóły produktu

  • Autor: 

    Janasik Aldona, Zarczuk Dorota

  • Rok wydania: 

    2023

  • Wydanie: 

    3

  • Objętość: 

    234

  • Oprawa: 

    Miękka

  • Format: 

    14.5x21.0cm

  • Tematyka: 

    Poradniki

  • ISBN: 

    9788381023955

Polecamy także