Wczytuję dane...
Kod EAN: 9788302157424
Waga produktu: 0.59 kg
Wysyłka: Wysyłka gratis!
Wydawnictwo: wsip
W części teoretycznej pracowni skrótowo przypomniano wiadomości dotyczące produkcji wyrobów cukierniczych. Wskazano najczęściej występujące wady gotowych produktów i półproduktów oraz błędy do nich prowadzące. Karty pracy zawierają bogactwo zadań praktycznych, które uczeń może wykonać w pracowni szkolnej. Wiele zadań doskonale nadaje się również do ćwiczeń w warunkach domowych. Podsumowanie kończące każdą kartę pracy zmusza do oceny otrzymanego wyboru. Pojawiające się w podsumowaniach pytania rozwijają umiejętności kreatywnego i krytycznego myślenia. Publikacja pomaga nabrać biegłości w produkowaniu wyrobów cukierniczych, która jest niezbędna, aby zdać część praktyczną egzaminu.

Szczegóły produktu

  • Autor: 

    Kaźmierczak Magdalena

  • Rok wydania: 

    2016

  • Wydanie: 

    1

  • Objętość: 

    320

  • Oprawa: 

    Miękka

  • Format: 

    20.5x28.5cm

  • Tematyka: 

    Podręczniki szkolne

  • ISBN: 

    9788302157424

Polecamy także