Kucharstwo. Żywność. Gastronomia
Pracownia organizacji żywienia Kwalifikacja T.15 Praktyczna nauka zawodu
72,31
PLN
Cena rynkowa: 70.90 PLN
Technika w produkcji cukierniczej Podręcznik Tom 1 Technik technologii żywności cukiernik T.4
61,92
PLN
Cena rynkowa: 60.70 PLN
Zasady żywienia Planowanie i ocena Podręcznik do nauki zawodu Kwalifikacja T.15.1
79,57
PLN
Cena rynkowa: 78.00 PLN
Sporządzanie napojów i potraw Towaroznawstwo i przechowywanie żywności Podręcznik do nauki zawodu
79,57
PLN
Cena rynkowa: 78.00 PLN
Sporządzanie potraw i napojów Kwalifikacja TG.07 Podręcznik Część 2
78,13
PLN
Cena rynkowa: 76.60 PLN
Sporządzanie potraw i napojów Kwalifikacja TG.07 Podręcznik Część 1
78,13
PLN
Cena rynkowa: 76.60 PLN
Pracownia obsługi klientów Kwalifikacja T.15 Praktyczna nauka zawodu
72,31
PLN
Cena rynkowa: 70.90 PLN
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyrobów piekarskich T.3.2. Podręcznik do nauki zawodu piekarz technik technologii żywności
53,66
PLN
Cena rynkowa: 52.60 PLN
Praktyczna nauka zawodu Pracownia produkcji cukierniczej T.4 Cukiernik technik technologii żywności
69,15
PLN
Cena rynkowa: 67.80 PLN
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Przygotowywanie i wydawanie dań Podręcznik Część 1
78,54
PLN
Cena rynkowa: 77.00 PLN
Obsługa klientów w gastronomii Zeszyt ćwiczeń Technik żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja T.15.3
67,12
PLN
Cena rynkowa: 65.80 PLN
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Technologia gastronomiczna część 1 Podręcznik
82,72
PLN
Cena rynkowa: 81.10 PLN