Wczytuję dane...
Kod EAN: 9788301197599
Waga produktu: 0.63 kg
Realizacja zamówienia: 3 dni
Wysyłka od: 12.99 PLN
Oto podręcznik w którym przedstawiono najważniejsze problemy z dziedziny technologii żywności wygodnej, żywności funkcjonalnej i dietetycznej z uwzględnieniem jej oddziaływania na organizm ludzki, omówiono zagadnienia dotyczące systemów zapewniania jakości, higieny i bezpieczeństwa zdrowotnego żywności, dużo uwagi poświęcono substancjom dodatkowym, składnikom wzbogacającym żywność składnikom bioaktywnym.

Publikacja przeznaczona jest dla studentów kierunków technologii żywności i żywienia człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego. Może być też źródłem wiedzy dla uczniów techników gastronomicznych, techników przemysłu spożywczego, a także szkół pomaturalnych hotelarskich i innych.

Szczegóły produktu

  • Format: 

    16.5x23.5cm

  • ISBN: 

    9788301197599

  • Objętość: 

    390

  • Oprawa: 

    Miękka

  • Rok wydania: 

    2018

  • Tematyka: 

    Kuchnia Diety

  • Wydanie: 

    3

Polecamy także