Wczytuję dane...
Kod EAN: 9788381037198
Waga produktu: 0.455 kg
Realizacja zamówienia: 3 dni
Wysyłka od: 12.99 PLN
Wydawnictwo: pascal
Chleb bez glutenu? To prostsze niż myślisz!
Początki przygody z bezglutenowymi wypiekami zwykle nie są łatwe. Pieczywo bez dodatku tradycyjnych mąk często wychodzi twarde lub mało wyrośnięte, a czasem zwyczajnie niesmaczne.
Wszystkie smaki i kształty nieudanego pieczywa przerobiła na sobie Aga Bednarska, autorka bloga bezglutenowejadlo.pl. Mimo tego nie poddała się i uparcie zmierzała do jednego celu – upiec pyszny, pozbawiony glutenu chleb! Jej książka to efekt wielu lat zdobywania wiedzy, zgłębiania technologii piekarskich i właściwości bezglutenowych mąk. W prosty i przystępny sposób podaje w niej wszystko, co musisz wiedzieć, by cieszyć się doskonałymi i zdrowymi wypiekami!
Otwórz swoją domową piekarnię już dziś!

Szczegóły produktu

  • Autor: 

    Bednarska Agnieszka

  • Format: 

    16.2x21.0cm

  • ISBN: 

    9788381037198

  • Objętość: 

    272

  • Oprawa: 

    Blister

  • Rok wydania: 

    2021

  • Tematyka: 

    Kuchnia Diety

  • Wydanie: 

    1

Polecamy także