Produkt dostępny! 18 szt. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem HGT.02 Szkoła ponadpodstawowa. Podręcznik część 1 78,68 PLN Cena rynkowa: 79.00 PLN
Produkt dostępny! 11 szt. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Zasady żywienia. Kwalifikacja TG.16. Część 1 80,58 PLN Cena rynkowa: 80.90 PLN
Produkt dostępny! 10 szt. Zasady żywienia. Podręcznik cz.2 Technik żywienia i usług gastronomicznych (S) 62,54 PLN Cena rynkowa: 62.80 PLN
Produkt dostępny! 3 szt. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Część 1 79,28 PLN Cena rynkowa: 79.60 PLN
Produkt dostępny! 8 szt. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HTG.12. Część 2 79,28 PLN Cena rynkowa: 79.60 PLN
Produkt dostępny! 8 szt. Organizacja Produkcji gastronomicznej kw T.15.2. Podręcznik (S) 50,40 PLN Cena rynkowa: 50.60 PLN
Produkt dostępny! 24 szt. Technologie produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze Tom II podręcznik cz. 1 wyd. 2014 (S) 64,54 PLN Cena rynkowa: 64.80 PLN
Produkt dostępny! 8 szt. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. Podręcznik 75,60 PLN Cena rynkowa: 75.90 PLN
Produkt dostępny! 11 szt. Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja TG.07. Część 1. Podręcznik (S) 79,28 PLN Cena rynkowa: 79.60 PLN
Produkt dostępny! 16 szt. Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja HGT.02. Część 2. Podręcznik (S) 79,28 PLN Cena rynkowa: 79.60 PLN
Produkt dostępny! 3 szt. Podstawy gastronomii i technologii żywności. Cz. 2. Podstawy technologii żywności. Podręcznik (S) 66,53 PLN Cena rynkowa: 66.80 PLN
Produkt dostępny! 5 szt. Pracownia obsługi klientów. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15 (S) 73,21 PLN Cena rynkowa: 73.50 PLN
Produkt dostępny! 5 szt. Procesy technologiczne w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń część 2. Kwalifikacja T.6 (S) 68,12 PLN Cena rynkowa: 68.40 PLN
Produkt dostępny! 4 szt. Pracownia gastronomiczna. Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja T.6 (S) 69,61 PLN Cena rynkowa: 69.90 PLN
Produkt dostępny! 1 szt. Obsługa kelnerska Podręcznik.Część 2. Kwalifikacja T.9. Ławniczak, Szjna. 2015. WsiP. (S) 69,61 PLN Cena rynkowa: 69.90 PLN
Produkt dostępny! 10 szt. Technologie produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Tom II podręcznik cz.2 64,54 PLN Cena rynkowa: 64.80 PLN
Produkt dostępny! 9 szt. Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2 Technologia gastronomiczna podręcznik wyd. 2013 (S) 80,58 PLN Cena rynkowa: 80.90 PLN
Produkt dostępny! 6 szt. Pracownia organizacji żywienia. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15 (S) 71,62 PLN Cena rynkowa: 71.90 PLN
Produkt dostępny! 6 szt. Organizacja produkcji gastronomicznej podręcznik do nauki zawodu wyd. 2013 (S) 81,67 PLN Cena rynkowa: 82.01 PLN
Produkt dostępny! 1 szt. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem HGT.02 Szkoła ponadpodstawowa. Podręcznik część 2 78,68 PLN Cena rynkowa: 79.00 PLN
Produkt dostępny! 11 szt. Podstawy gastronomii i technologii żywności Technik żywienia i usług gastronomicznych (S) 66,53 PLN Cena rynkowa: 66.80 PLN
Produkt dostępny! 14 szt. Obsługa klientów w gastronomii zeszyt ćwiczeń - Technik żywienia i usług gastronomicznych (S) 68,12 PLN Cena rynkowa: 68.40 PLN