Wczytuję dane...
Kod EAN: 9788302147418
Waga produktu: 0.49 kg
Wysyłka: Wysyłka gratis!
Wydawnictwo: wsip
Podręcznik do nauki zawodów technik handlowiec i technik księgarstwa na poziomie technikum oraz sprzedawca na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji A.18. (Prowadzenie sprzedaży).

Dokładnie omawia towary żywnościowe, zwracając uwagę na informacje istotne dla konsumenta.
Prezentuje szczegółowo wybrane grupy towarów nieżywnościowych.
Przedstawia zasady dotyczące transportu i magazynowania.
Wskazuje najważniejsze akty prawne związane z jakością produktów i bezpieczeństwem klienta.
Opisuje procedurę przyjęcia towarów, ich kontroli jakościowej i ilościowej.
Zwraca uwagę na bhp.
Podaje techniki ergonomicznej pracy na stanowisku sprzedawcy.

Szczegóły produktu

  • Autor: 

    Kocierz Katarzyna, Misiarz Marta

  • Rok wydania: 

    2021

  • Objętość: 

    328

  • Oprawa: 

    Miękka

  • Format: 

    17.5x24.5cm

  • Tematyka: 

    Podręczniki szkolne

  • ISBN: 

    9788302147418

Polecamy także