Wczytuję dane...
Kod EAN: 9788302147180
Waga produktu: 0.37 kg
Realizacja zamówienia: 3 dni
Wysyłka od: 12.99 PLN
Wydawnictwo: wsip
Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cukierniczego, a także wyczerpująco omawia typowe wyroby ciastkarskie. Każdy rodzaj produktu uczeń ma szansę wykonać samodzielnie, korzystając z gotowego przepisu i procedur, które często uwzględniają różnice w wyposażeniu szkolnych pracowni.

Kontrolę umiejętności praktycznych wspomagają tabele z zestawieniem wad, które powstały w wyrobach na skutek błędów najczęściej popełnianych w procesie produkcji. Pytania na zakończenie rozdziałów sprawdzają nie tylko wiedzę, ale także zachęcają do doskonalenia umiejętności.

Szczegóły produktu

  • Autor: 

    Kaźmierczak Magdalena

  • Format: 

    16.5x24.0cm

  • ISBN: 

    9788302147180

  • Objętość: 

    248

  • Oprawa: 

    Miękka

  • Rok wydania: 

    2015

  • Tematyka: 

    Podręczniki szkolne

  • Wydanie: 

    2

Polecamy także