Wczytuję dane...
Kod EAN: 9788381027052
Waga produktu: 0.305 kg
Realizacja zamówienia: 3 dni
Wysyłka od: 12.99 PLN
Wydawnictwo: cedewu
Pierwsza książka wydana w języku polskim, poświęcona sztuce nowoczesnej obsługi kelnerskiej. Skupia się na tym, co w zawodzie kelnera jest najważniejsze – na umiejętnościach interpersonalnych, prezentacyjnych, komunikacyjnych i sprzedażowych, niezbędnych do tego, by odnieść sukces w zawodzie kelnera.

Książka kładzie nacisk na praktykę. Jest napisana językiem bezpośrednim, wzbogacona przykładami, anegdotami, ćwiczeniami do wykonania „na żywo” oraz wywiadami z doświadczonymi przedstawicielami branży restauracyjnej.
• Co odróżnia kelnera przeciętnego od kelnera wybitnego – cechy, postawy, umiejętności
• Kelner jako gospodarz i doradca ds. potraw
• Skuteczne narzędzia sprzedaży kelnerskiej
• Scenariusz profesjonalnej obsługi klienta
• Typologie klientów i zasady ich obsługi
• Jak radzić sobie z trudnymi klientami i w trudnych sytuacjach
• Wskazówki dla menedżerów sali
•Praktyczne ćwiczenia i scenki do oceny
• Opinie profesjonalistów branży restauracyjnej

Szczegóły produktu

  • Autor: 

    Janasik Aldona, Zarczuk Dorota

  • Format: 

    14.5x21.0cm

  • ISBN: 

    9788381027052

  • Objętość: 

    232

  • Oprawa: 

    Miękka

  • Rok wydania: 

    2023

  • Tematyka: 

    Poradniki

  • Wydanie: 

    4

Polecamy także