Wczytuję dane...
Kod EAN: 9788302190629
Waga produktu: 0.462 kg
Wysyłka: Wysyłka gratis!
Wydawnictwo: wsip
Podręcznik dla techników hotelarstwa poświęcony realizacji usług w recepcji.

Zawiera informacje dotyczące procedury przyjęcia i wykwaterowania gości, w tym zasady rejestracji gości, przydziałów pokoi, prowadzenia dokumentacji hotelowej.

Ułatwia zrozumienie kwestii związanych ze świadczeniem gościom usług przez pracowników recepcji, m.in.: pomoc w przenoszeniu bagażu, budzenie, przekazywanie wiadomości i korespondencji, udzielanie informacji, obsługa gości specjalnych.

Sprawia, że przyszły technik hotelarstwa pozna rodzaje cen usług hotelarskich i stosowane rabaty, formy płatności w sprzedaży usług hotelarskich i zasady prowadzenia rachunku hotelowego gości.

Wzbogacenie podręcznika w liczne fotografie, ilustracje i tabele pomaga uczniowi zrozumieć przedstawioną teorię.

Szczegóły produktu

  • Autor: 

    Cymańska-Garbowska Barbara, Witrykus Danuta, Wolak Grzegorz

  • Rok wydania: 

    2022

  • Wydanie: 

    2

  • Objętość: 

    320

  • Oprawa: 

    Miękka

  • Format: 

    17.0x24.0cm

  • Tematyka: 

    Podręczniki szkolne

  • ISBN: 

    9788302190629

Polecamy także