Wczytuję dane...
Kod EAN: 9788377636152
Waga produktu: 0.185 kg
Wysyłka: Wysyłka gratis!
Wydawnictwo: multico
Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi przysmakami.
Wytwarzanie dymu, Piece i komory wędzarnicze, Wędzenie mięsa i kiełbas, Wędzenie ryb.

Szczegóły produktu

  • Autor: 

    Binder Egon

  • Rok wydania: 

    2022

  • Wydanie: 

    4

  • Objętość: 

    120

  • Oprawa: 

    Miękka

  • Format: 

    13.0x19.0cm

  • Tematyka: 

    Poradniki

  • ISBN: 

    9788377636152

Polecamy także