Wczytuję dane...
Kod EAN: 9788302135927
Waga produktu: 0.265 kg
Realizacja zamówienia: 3 dni
Wysyłka od: 12.99 PLN
Wydawnictwo: wsip
Podręcznik do nauki:

przygotowywania oferty usług gastronomicznych,
planowania działań związanych z promocją gastronomii,
kalkulacji kosztów, prowadzenia sprzedaży, doboru metod i technik obsługi,
przygotowywania miejsca wykonania usług,
sposobów doboru i właściwego użytkowania urządzeń i sprzętu do wykonywania usług gastronomicznych.

Szczegóły produktu

  • Autor: 

    Kmiołek Anna

  • Rok wydania: 

    2013

  • Wydanie: 

    1

  • Objętość: 

    168

  • Oprawa: 

    Miękka

  • Format: 

    17.0x24.0cm

  • Tematyka: 

    Podręczniki szkolne

  • ISBN: 

    9788302135927

Polecamy także