Wczytuję dane...
Kod EAN: 9788302147371
Waga produktu: 0.41 kg
Realizacja zamówienia: 3 dni
Wysyłka od: 11.99 PLN
Wydawnictwo: wsip
Podręcznik do nauki:

posługiwania się sprzętem i aparaturą kontrolno-pomiarową stosowaną w magazynach surowców cukierniczych,
dobierania maszyn, urządzeń i drobnego sprzętu cukierniczego do produkcji wyrobów cukierniczych,
dobierania urządzeń do ich przechowywania,
interpretacji rysunków technicznych, schematów maszyn, urządzeń stosowanych w produkcji wyrobów spożywczych, posługiwanie się instrukcjami,
obsługi maszyn stosowanych w produkcji oraz korzystania z dokumentacji technologicznej.

Szczegóły produktu

  • Autor: 

    Kocierz Katarzyna

  • Rok wydania: 

    2019

  • Wydanie: 

    2

  • Objętość: 

    288

  • Oprawa: 

    Miękka

  • Format: 

    17.0x24.5cm

  • Tematyka: 

    Podręczniki szkolne

  • ISBN: 

    9788302147371

Polecamy także