X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.znak koncept
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
100 przepisów na tradycyjne dania szabatowe, nowojorskie klasyki i zanurzoną w koszerności nowoczesność. Wejdź do kuchni Marca Grossmana, który w Paryżu prowadzi kilka restauracji, i odkryj zarówno smaki ulicznego jedzenia, jak i bardziej intymną kuchnię opartą na tradycyjnych żydowskich przepisach z dzieciństwa autora. Bajgle, banana bread, bob bowl przywodzą na myśl gwar nowojorskiej ulicy. Chrupiąca chałka, kugel, czulent, holiszkies, cymes, gefilte fish, strudel subtelnie przemycają ideę szabatu, czasu odpoczynku, bliskości i odnawiania więzi z rodziną. Zadbania o siebie i bliskich. Poczuj spokój i równowagę płynącą z obcowania z szabatową kuchnią. W święto Purim upiecz hamantasze, tak słodkie jak smak zwycięstwa, w Chanukę usmaż latkes, a na święto Pesach przygotuj wspaniały talerz sederowy. Odkryj bogactwo smaków i zapachów rodzących się na styku wielobarwnych kultur.
Szczegóły produktu
-
Autor:
Grossman Marc
-
Rok wydania:
2023
-
Wydanie:
1
-
Objętość:
224
-
Oprawa:
Twarda
-
Format:
16.5x23.5cm
-
Tematyka:
Kuchnia Diety
-
ISBN:
9788324085101