-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.literat
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Nowoczesny poradnik dla wszystkich dbających o ładną sylwetkę i zdrową dietę: przepisy kulinarne z uwzględnieniem wartości odżywczej (białka, węglowodany, tłuszcze) oraz porady, jak stosować witaminy, składniki mineralne i suplementy diety.
W pierwszej części znajdziesz wyczerpujące informacje na temat suplementów wspomagających redukcję tkanki tłuszczowej, aminokwasów, odżywek wysokobiałkowych, odżywek białkowo-węglowodanowych, odżywek węglowodanowych carbo, vitargo, izotoników i hipotoników, kreatyny i intensyfikatorów produkcji tlenków azotu, regeneratorów stawów i kości, tribulusów i ZMA.
Drugą część książki stanowią propozycje przepisów kulinarnych na zdrowe i urozmaicone śniadania, obiady, desery i sałatki. Znajdziesz tu przepisy na m.in. pastę tuńczykową, gołąbki z pieczarkami i papryką, naleśniki Papaja, morelowy deser, sałatkę grecką czy selerową surówkę. Przejrzysty układ treści, liczne ilustracje oraz zdjęcia gotowych potraw w ciekawej aranżacji stanowią dodatkowe atuty tego poradnika.
Katarzyna Matella – sędzia klasy międzynarodowej w kulturystyce i fitness, wykładowca na kursach dla instruktorów sportu w specjalizacji kulturystyka oraz rekreacji ruchowej w specjalności fitness – ćwiczenia siłowe, instruktor sportu i rekreacji ruchowej w kulturystyce, redaktor i autorka wielu publikacji z zakresu metodyki treningowej i diet oraz serii książek zawierających ćwiczenia dla kobiet na poszczególne partie mięśniowe oraz porady dietetyczne, autorka diet indywidualnych.
ebooki
-
Autor:
Katarzyna Matella
-
Data publikacji:
2014-02-25
-
Format egzemplarza:
pdf
-
ISBN:
978-83-7774-473-4
-
Język produktu:
pl
-
Liczba stron:
199
-
Zabezpieczenie egzemplarza: