Wczytuję dane...
Kod EAN: 9788381726948
Waga produktu: 1.355 kg
Realizacja zamówienia: 3 dni
Wysyłka od: 13.99 PLN
Wydawnictwo: dragon
Nowa edycja książki Henryka Dębskiego, której pierwsze wydanie ukazało się w 1989 roku.
Obowiązkowa pozycja w biblioteczce każdego smakosza i miłośnika dań z dziczyzny a także wszystkich tych, którzy chcą odkryć jej wyjątkowy smak.
W książce znajdziesz przepisy na potrawy z jelenia, borsuka, dzika, łosia a także dzikiego ptactwa. Zupy, pieczenie, zrazy, pasztety, wędliny i wiele innych potraw, które docenią miłośnicy myśliwskiej sztuki kulinarnej. Spróbuj jak smakuje pieczeń z dzika z migdałami, królik z wiśniami, ragout z jelenia czy bigos z zająca. Dowiedz się jak przyrządzić wyjątkowe dania z dziczyzny we własnym domu.

Szczegóły produktu

  • Autor: 

    Dębski Henryk

  • Format: 

    21.0x28.5cm

  • ISBN: 

    9788381726948

  • Objętość: 

    288

  • Oprawa: 

    Twarda

  • Rok wydania: 

    2021

  • Tematyka: 

    Kuchnia Diety

  • Wydanie: 

    1

Polecamy także