Wczytuję dane...
Kod EAN: 9788381729000
Waga produktu: 0.67 kg
Realizacja zamówienia: 3 dni
Wysyłka od: 12.99 PLN
Wydawnictwo: dragon
Poznaj sztukę domowego wyrobu octów krok po kroku
Naturalne octy to prawdziwy skarb. Odżywiają nasz organizm, działają antybakteryjnie, przeciwgrzybiczo i probiotycznie. Wspomagają odchudzanie, poprawiają stan skóry, pomagają w walce z insulinoopornością i cukrzycą. Ta książka pokaże ci, jak w łatwy sposób zrobić ocet w domu. Poznasz rodzaje i etapy fermentacji octowej. Dowiesz się, z czego najlepiej zrobić ocet, jakich narzędzi używać i jak przechowywać gotowe octy, by zachowały swoje właściwości. Autorka krok po kroku pokazuje proces domowego wyrobu octów. Podpowiada jak uniknąć octowej katastrofy i w jaki sposób wykorzystać gotowe octy podczas gotowania a także zabiegów domowej pielęgnacji. Przekonaj się, że domowe „octowanie” wcale nie jest takie trudne! Magdalena Mildner - naturopatka, fitoterapeutka, pasjonatka naturalnego stylu życia i Ajurwedy. Absolutnie zakochana w roślinach i octach. Po wielu latach pracy w korporacjach postanowiła podążać za swoją pasją – ziołami. Absolwentka IMK w Katowicach. Prowadzi wykłady i warsztaty z wykorzystaniem ziół w Beskidzie Śląskim oraz w Centrum Studiów Holistycznych przy AG w Katowicach. Pisze artykuły o ziołach dla czasopisma „Harmonia”, często gości w programach telewizyjnych.

Szczegóły produktu

  • Autor: 

    Mildner Magdalena

  • Format: 

    16.5x23.0cm

  • ISBN: 

    9788381729000

  • Objętość: 

    256

  • Oprawa: 

    Miękka ze skrzydełkami

  • Rok wydania: 

    2023

  • Tematyka: 

    Kuchnia Diety

Polecamy także