Wczytuję dane...
Kod EAN: 9788302148286
Waga produktu: 0.595 kg
Wysyłka: Wysyłka gratis!
Wydawnictwo: wsip
Zeszyt ćwiczeń uczy praktycznych umiejętności w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów).

Omawia różne rodzaje procesów technologicznych w gastronomii.
Kładzie duży nacisk na zasady bezpieczeństwa i przestrzeganie reguł przechowywania, przygotowania i wydawania potraw.
Wyjaśnia znaczenie słów i terminów stosowanych w gastronomii.
Obfituje w przepisy, według których uczeń może wykonać poszczególne potrawy.
Zawiera cenne wskazówki, ćwiczenia i pytania kontrolne, które sprawdzą się w przygotowaniach do egzaminu praktycznego

Szczegóły produktu

  • Autor: 

    Namysław Iwona, Górska Lidia

  • Format: 

    17.0x24.0cm

  • ISBN: 

    9788302148286

  • Objętość: 

    400

  • Oprawa: 

    Miękka

  • Rok wydania: 

    2014

  • Tematyka: 

    Podręczniki szkolne

Polecamy także