Wczytuję dane...
Kod EAN: 9788302149764
Waga produktu: 0.31 kg
Realizacja zamówienia: 3 dni
Wysyłka od: 11.99 PLN
Wydawnictwo: wsip
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej i drugiej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia. Organizowanie produkcji gastronomicznej).

Każdy rozdział publikacji zawiera krótki wstęp teoretyczny oraz karty pracy z zadaniami. Różnorodne ćwiczenia ułatwią nauczycielowi prowadzenie zajęć w szkolnej pracowni, a uczniowi pozwolą wyszlifować potrzebne umiejętności. Zadania skonstruowane są tak, by wyrobić nawyk myślenia i starannego wykonywania poleceń. Publikacja zachęca ucznia do wnikliwej i uczciwej oceny własnych umiejętności. Może także stanowić cenny materiał ćwiczeniowy i powtórzeniowy dla osób przystępujących eksternistycznie do egzaminu zawodowego.

Szczegóły produktu

  • Autor: 

    Duda Joanna, Krzywda Sebastian

  • Rok wydania: 

    2021

  • Wydanie: 

    2

  • Objętość: 

    160

  • Oprawa: 

    Miękka

  • Format: 

    20.5x29.0cm

  • Tematyka: 

    Podręczniki szkolne

  • ISBN: 

    9788302149764

Polecamy także