Wczytuję dane...
Kod EAN: 9788302157677
Waga produktu: 0.625 kg
Realizacja zamówienia: 3 dni
Wysyłka od: 11.99 PLN
Wydawnictwo: wsip
Publikacja przeznaczona do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa realizująca treści z zakresu kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji), do wykorzystania podczas zajęć w pracowniach.

Nieoceniona pomoc w sprawdzaniu umiejętności związanych z przestrzeganiem procedur dotyczących obsługi gości w recepcji, sporządzaniem dokumentacji, przyjmowaniem płatności w różnych formach, oferowaniem usług dodatkowych i udzielaniem informacji turystycznej. Dzięki niej można utrwalić wiadomości na temat zasad dobierania oferty hotelowej zgodnie z potrzebami gości, rezerwacji usług dla gości indywidulanych i grup, a także kompletowania wyposażenia recepcji.

Po każdym dziale zamieszczono karty pracy zawierające testy pisemne i zadania praktyczne do samodzielnego wykonania.

Szczegóły produktu

  • Autor: 

    Kleszczewska Aldona

  • Rok wydania: 

    2016

  • Objętość: 

    292

  • Oprawa: 

    Miękka

  • Format: 

    20.5x29.0cm

  • Tematyka: 

    Podręczniki szkolne

  • ISBN: 

    9788302157677

Polecamy także