Wczytuję dane...
Kod EAN: 9788302149757
Waga produktu: 0.495 kg
Realizacja zamówienia: 3 dni
Wysyłka od: 11.99 PLN
Wydawnictwo: wsip
Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Każdy rozdział zawiera krótkie wprowadzenie, przypominające podstawowe wiadomości, i karty pracy z ćwiczeniami oraz zadaniami praktycznymi, które stanowią główny element publikacji.

Książka skłania uczniów do krytycznej oceny własnych umiejętności, kładzie także duży nacisk na sprawną pracę w parach lub w grupach. Stanowi cenne wsparcie dla nauczyciela w trakcie prowadzenia zajęć, a uczniowi ułatwia usystematyzowanie wiedzy oraz wykorzystanie informacji teoretycznych w praktyce, dzięki czemu skutecznie pomaga w szlifowaniu zawodowych umiejętności.

Szczegóły produktu

  • Autor: 

    Kmiołek-Gizara Anna

  • Rok wydania: 

    2022

  • Objętość: 

    248

  • Oprawa: 

    Miękka

  • Format: 

    20.5x28.5cm

  • Tematyka: 

    Podręczniki szkolne

  • ISBN: 

    9788302149757

Polecamy także