Wczytuję dane...
Kod EAN: 9788302136320
Waga produktu: 0.46 kg
Wysyłka: Wysyłka gratis!
Wydawnictwo: wsip
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.12 (Organizacja usług dodatkowych w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przyjmowania i realizacji zamówień usług dodatkowych, ich organizowania, sporządzania odpowiedniej dokumentacji, rozróżniania kategorii i form turystyki oraz klasyfikowania obiektów hotelarskich. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, dokumentami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej zastosowania.

Szczegóły produktu

  • Autor: 

    Drogoń Witold, Granecka-Wrzosek Bożena

  • Rok wydania: 

    2015

  • Wydanie: 

    1

  • Objętość: 

    304

  • Oprawa: 

    Miękka

  • Format: 

    17.0x24.0cm

  • Tematyka: 

    Podręczniki szkolne

  • ISBN: 

    9788302136320

Polecamy także