Wczytuję dane...
Kod EAN: 9788302167812
Waga produktu: 0.245 kg
Realizacja zamówienia: 3 dni
Wysyłka od: 12.99 PLN
Wydawnictwo: wsip
Podręcznik omawia zagadnienia zawarte w PKZ(T.c), czyli treści i umiejętności stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodach: kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja krótko podsumowuje również informacje, które zostały opisane w opracowaniach dotyczących kwalifikacji T.6 i T.15, koncentruje się natomiast na kompetencjach ujętych przede wszystkim w efektach PKZ, takich jak racjonalna gospodarka surowcami i odpadami, rozpoznawanie instalacji i urządzeń w zakładach gastronomicznych, postępowanie zgodnie z instrukcjami obsługi. Podręcznik prezentuje przykładową dokumentację systemu HACCP stosowaną w zakładach gastronomicznych.

Szczegóły produktu

  • Autor: 

    Kmiołek-Gizara Anna

  • Format: 

    17.0x24.0cm

  • ISBN: 

    9788302167812

  • Objętość: 

    168

  • Oprawa: 

    Miękka

  • Rok wydania: 

    2019

  • Tematyka: 

    Podręczniki szkolne

  • Wydanie: 

    1

Polecamy także