Produkt dostępny! 13 szt. Procesy technologiczne w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń część 2. Kwalifikacja T.6 (S) 68,12 PLN Cena rynkowa: 68.40 PLN
Produkt dostępny! 3 szt. Pracownia gastronomiczna. Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja T.6 (S) 69,61 PLN Cena rynkowa: 69.90 PLN
Produkt dostępny! 11 szt. Obsługa kelnerska Podręcznik.Część 2. Kwalifikacja T.9. Ławniczak, Szjna. 2015. WsiP. (S) 69,61 PLN Cena rynkowa: 69.90 PLN
Produkt dostępny! 8 szt. Technologie produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Tom II podręcznik cz.2 64,54 PLN Cena rynkowa: 64.80 PLN
Produkt dostępny! 9 szt. Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2 Technologia gastronomiczna podręcznik wyd. 2013 (S) 80,58 PLN Cena rynkowa: 80.90 PLN
Produkt dostępny! 21 szt. Pracownia organizacji żywienia. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15 (S) 71,62 PLN Cena rynkowa: 71.90 PLN
Produkt dostępny! 6 szt. Organizacja produkcji gastronomicznej podręcznik do nauki zawodu wyd. 2013 (S) 81,67 PLN Cena rynkowa: 82.01 PLN
Produkt dostępny! 18 szt. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem HGT.02 Szkoła ponadpodstawowa. Podręcznik część 2 78,68 PLN Cena rynkowa: 79.00 PLN
Produkt dostępny! 10 szt. Podstawy gastronomii i technologii żywności Technik żywienia i usług gastronomicznych (S) 66,53 PLN Cena rynkowa: 66.80 PLN
Produkt dostępny! 13 szt. Obsługa klientów w gastronomii zeszyt ćwiczeń - Technik żywienia i usług gastronomicznych (S) 68,12 PLN Cena rynkowa: 68.40 PLN
Produkt dostępny! 46 szt. BHP w branży gastronomicznej. Podręcznik do kształcenia zawodowego (S) 70,22 PLN Cena rynkowa: 70.50 PLN
Produkt dostępny! 3 szt. Obsługiwanie gości cz. 1 Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu kelner (S) 52,39 PLN Cena rynkowa: 52.61 PLN
Produkt dostępny! 28 szt. Procesy technologiczne w gastronomii cz. 1 Gastronomia ćwiczenia (S) 67,13 PLN Cena rynkowa: 67.40 PLN
Produkt dostępny! 16 szt. Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1 Technologia gastronomiczna podręcznik wyd. 2016 (S) 81,67 PLN Cena rynkowa: 82.01 PLN
Produkt dostępny! 7 szt. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja TG.16. Część 2 78,68 PLN Cena rynkowa: 79.00 PLN
Produkt dostępny! 14 szt. Usługi gastronomiczne Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych (S) 81,67 PLN Cena rynkowa: 82.01 PLN
Poinformuj mnie gdy produkt będzie dostępny Trompette 1 A1.1 podręcznik 71,00 PLN Cena rynkowa: 74.90 PLN