Produkt dostępny! 5 szt. Konfigurowanie urządzeń sieciowych podręcznik do nauki zawodu technik informatyk wyd. 2013 (S) 41,64 PLN Cena rynkowa: 41.81 PLN
Produkt dostępny! 17 szt. Pracownia sieci komputerowych Kwalifikacja E13 (S) 69,61 PLN Cena rynkowa: 69.90 PLN
Produkt dostępny! 3 szt. Pracownia urzadzen techniki komputerowej Kwalifikacja E.12 (S) 73,21 PLN Cena rynkowa: 73.50 PLN
Produkt dostępny! 7 szt. Projektowanie i wykonanie lokalnej sieci komputerowej podręcznik do nauki zawodu wyd. 2013 (S) 65,63 PLN Cena rynkowa: 65.90 PLN
Produkt dostępny! 7 szt. Programowanie i tworzenie stron internetowych oraz baz danych i... Kwalifikacja EE.09. cz. 1 (S) 63,54 PLN Cena rynkowa: 63.80 PLN
Produkt dostępny! 9 szt. Programowanie i tworzenie stron internetowych oraz baz danych i... Kwalifikacja EE.09. cz. 3 (S) 76,30 PLN Cena rynkowa: 76.60 PLN
Produkt dostępny! 13 szt. Administrowanie sieciowymi systemami operacyjnymi. Część 4. Kwalifikacja INF.02. Podręcznik do Nauki 70,22 PLN Cena rynkowa: 70.50 PLN
Produkt dostępny! 29 szt. Administracja i eksploatacja systemów komputerowych INF02 Szkoła ponadpodstawowa. Podręcznik część 3 82,67 PLN Cena rynkowa: 83.00 PLN
Produkt dostępny! 7 szt. Montaż i eksploatacja systemów komputerowych. Kwalifikacja EE.08 cz. 3 (S) 66,73 PLN Cena rynkowa: 67.00 PLN
Produkt dostępny! 15 szt. Projektowanie, programowanie i testowanie aplikacji. Kwalifikacja INF.04. Podręcznik. Część 1 79,28 PLN Cena rynkowa: 79.60 PLN
Produkt dostępny! 24 szt. Projektowanie, programowanie i testowanie aplikacji. Kwalifikacja INF.04. Podręcznik. Część 2 79,28 PLN Cena rynkowa: 79.60 PLN
Produkt dostępny! 50 szt. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem HGT.02 Szkoła ponadpodstawowa. Podręcznik część 1 78,68 PLN Cena rynkowa: 79.00 PLN
Produkt dostępny! 10 szt. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Zasady żywienia. Kwalifikacja TG.16. Część 1 80,58 PLN Cena rynkowa: 80.90 PLN
Produkt dostępny! 10 szt. Zasady żywienia. Podręcznik cz.2 Technik żywienia i usług gastronomicznych (S) 62,54 PLN Cena rynkowa: 62.80 PLN
Produkt dostępny! 9 szt. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Część 1 79,28 PLN Cena rynkowa: 79.60 PLN
Produkt dostępny! 16 szt. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HTG.12. Część 2 79,28 PLN Cena rynkowa: 79.60 PLN
Produkt dostępny! 7 szt. Organizacja Produkcji gastronomicznej kw T.15.2. Podręcznik (S) 50,40 PLN Cena rynkowa: 50.60 PLN
Produkt dostępny! 20 szt. Technologie produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze Tom II podręcznik cz. 1 wyd. 2014 (S) 64,54 PLN Cena rynkowa: 64.80 PLN
Produkt dostępny! 5 szt. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. Podręcznik 75,60 PLN Cena rynkowa: 75.90 PLN
Produkt dostępny! 5 szt. Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja TG.07. Część 1. Podręcznik (S) 79,28 PLN Cena rynkowa: 79.60 PLN
Produkt dostępny! 9 szt. Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja HGT.02. Część 2. Podręcznik (S) 79,28 PLN Cena rynkowa: 79.60 PLN
Produkt dostępny! 3 szt. Podstawy gastronomii i technologii żywności. Cz. 2. Podstawy technologii żywności. Podręcznik (S) 66,53 PLN Cena rynkowa: 66.80 PLN
Produkt dostępny! 5 szt. Pracownia obsługi klientów. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15 (S) 73,21 PLN Cena rynkowa: 73.50 PLN