Wczytuję dane...
Kod EAN: 9788327126764
Waga produktu: 0.3 kg
Realizacja zamówienia: 3 dni
Wysyłka od: 12.99 PLN
Wydawnictwo: publicat
Czy może być coś lepszego niż pachnący, własnoręcznie upieczony chleb na zakwasie, wyjęty właśnie z piekarnika?
Mistrz piekarnictwa Siegfried Brenneis krok po kroku w prosty i przystępny sposób tłumaczy, jak wyhodować własny zakwas, odpowiednio go prowadzić, a następnie używać do wyrobu domowego pieczywa.
Znajdziesz tutaj podstawowe przepisy, idealne dla osób początkujących, a także wiele receptur dla tych, którzy pieką na zakwasie już od jakiegoś czasu. Dzięki tej książce upieczesz nie tylko chleb, bułki czy bagietki, ale również ciasta i inne słodkości.

Szczegóły produktu

  • Autor: 

    Brenneis Siegfried

  • Format: 

    17.0x22.0cm

  • ISBN: 

    9788327126764

  • Objętość: 

    160

  • Oprawa: 

    Miękka

  • Rok wydania: 

    2024

  • Tematyka: 

    Kuchnia Diety

Polecamy także