Wczytuję dane...
Kod EAN: 9788302150425
Waga produktu: 0.745 kg
Wysyłka: Wysyłka gratis!
Wydawnictwo: wsip
Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi kelnerskie, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład kwalifikacji T. 10 (Organizowanie usług gastronomicznych).

Ćwiczenia takich zagadnień, jak: usługi gastronomiczne, promowanie usług gastronomicznych, kalkulacje, rozliczanie kosztów usługi gastronomicznej, planowanie i organizacja przyjęć okolicznościowych, planowanie i organizacja okolicznościowych przyjęć bufetowych, planowanie i organizacja okolicznościowych przyjęć zasiadanych, planowanie i organizacja okolicznościowych przyjęć mieszanych i bufetów zasiadanych, planowanie i organizacja szkoleń, konferencji oraz imprez cateringowych, planowanie i organizacja przyjęć dyplomatycznych, kompetencje personalne i społeczne.

Szczegóły produktu

  • Autor: 

    Szajna Renata, Ławniczak Danuta, Ziaja Alina

  • Rok wydania: 

    2014

  • Wydanie: 

    1

  • Objętość: 

    308

  • Oprawa: 

    Miękka

  • Format: 

    20.5x30.0cm

  • Tematyka: 

    Podręczniki szkolne

  • ISBN: 

    9788302150425

Polecamy także