Wczytuję dane...
Kod EAN: 9788302135934
Waga produktu: 0.245 kg
Realizacja zamówienia: 3 dni
Wysyłka od: 12.99 PLN
Wydawnictwo: wsip
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do planowania produkcji, kontrolowania procesów produkcji oraz oceny jakości sporządzonych potraw, a także opracowania kart menu, obliczania zapotrzebowania na surowce i półprodukty, kalkulowania cen potraw i napojów oraz opracowania receptur gastronomicznych. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.

Szczegóły produktu

  • Autor: 

    Kmiołek Anna

  • Format: 

    17.0x24.0cm

  • ISBN: 

    9788302135934

  • Objętość: 

    152

  • Oprawa: 

    Miękka

  • Rok wydania: 

    2013

  • Tematyka: 

    Podręczniki szkolne

  • Wydanie: 

    1

Polecamy także