X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.wsip
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Zakres:
druga część kwalifikacji T.9 (Obsługiwanie gości)
Podręcznik do nauki:
wiedzy i umiejętności wchodzących w zakres obowiązków kelnera,
procedur i zasad bezpieczeństwa,
wymagań wobec kelnera oraz zasad obsługi gości,
sposobów wyposażenia i wystroju zakładu gastronomicznego oraz aranżacji sal dla gości,
metod tworzenia kart menu.
druga część kwalifikacji T.9 (Obsługiwanie gości)
Podręcznik do nauki:
wiedzy i umiejętności wchodzących w zakres obowiązków kelnera,
procedur i zasad bezpieczeństwa,
wymagań wobec kelnera oraz zasad obsługi gości,
sposobów wyposażenia i wystroju zakładu gastronomicznego oraz aranżacji sal dla gości,
metod tworzenia kart menu.
Polecamy także