Wczytuję dane...
Kod EAN: 9788302147241
Waga produktu: 0.355 kg
Wysyłka: Wysyłka gratis!
Wydawnictwo: wsip
Zakres:

druga część kwalifikacji T.9 (Obsługiwanie gości)

Podręcznik do nauki:

wiedzy i umiejętności wchodzących w zakres obowiązków kelnera,
procedur i zasad bezpieczeństwa,
wymagań wobec kelnera oraz zasad obsługi gości,
sposobów wyposażenia i wystroju zakładu gastronomicznego oraz aranżacji sal dla gości,
metod tworzenia kart menu.

Szczegóły produktu

  • Autor: 

    Szajna Renata, Ławniczak Danuta

  • Format: 

    20.5x29.5cm

  • ISBN: 

    9788302147241

  • Objętość: 

    136

  • Oprawa: 

    Miękka

  • Rok wydania: 

    2014

  • Tematyka: 

    Podręczniki szkolne

  • Wydanie: 

    1

Polecamy także