Wczytuję dane...
Kod EAN: 9788302147357
Waga produktu: 0.41 kg
Wysyłka: Wysyłka gratis!
Wydawnictwo: wsip
Podręcznik przygotowany zgodnie z nową podstawą programową, przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia z zakresu:

sztuki podawania potraw i napojów (bezalkoholowych i alkoholowych),
zwyczajów żywieniowych różnych narodów,
serwisu specjalnego,
sztuki barmańskiej,
obsługi gości hotelowych,
organizacji przyjęć.

Treści teoretyczne wsparte zostały licznymi przykładami i ilustracjami.

Szczegóły produktu

  • Autor: 

    Ławniczak Danuta Szajna Renata

  • Rok wydania: 

    2021

  • Wydanie: 

    1

  • Objętość: 

    280

  • Oprawa: 

    Miękka

  • Format: 

    17.0x24.0cm

  • Tematyka: 

    Podręczniki szkolne

  • ISBN: 

    9788302147357

Polecamy także