Wczytuję dane...
Kod EAN: 9788302183058
Waga produktu: 0.46 kg
Realizacja zamówienia: 3 dni
Wysyłka od: 12.99 PLN
Wydawnictwo: wsip
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji HGT.03 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).

Autorzy zamieścili w podręczniku informacje dotyczące klasyfikacji obiektów i usług hotelarskich, systemów i sieci hotelarskich, zasad bhp obowiązujących w branży. Omówili sposoby rozróżniania stanowisk pracy w dziale służby pięter, kwestie rodzajów jednostek mieszkalnych, prac porządkowych, technik sprzątania oraz obsługiwania sprzętu i urządzeń do utrzymywania czystości.

Podręcznik Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie z zakresu kwalifikacji HGT.03 to nieoceniona pomoc podczas realizacji nauki zawodu, opracowany pod kątem wszystkich efektów kształcenia i kryteriów weryfikacji opisanych w nowej podstawie programowej dla zawodu technik hotelarstwa. Publikacja jest ciekawa, absorbująca, uczy twórczo myśleć, umożliwia poznanie specyfiki branży hotelarskiej oraz ułatwia zrozumienie jej istoty. Każdy znajdzie w niej coś, co go zainteresuje, zainspiruje i pomoże w nauce zawodu.

Obowiązkowa pozycja w przygotowaniach do egzaminu zawodowego! Wiadomości teoretyczne wsparte licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami przybliżającymi praktyczne zastosowanie wiedzy.

Szczegóły produktu

  • Autor: 

    Drogoń Witold, Granecka-Wrzosek Bożena

  • Format: 

    17.0x24.0cm

  • ISBN: 

    9788302183058

  • Objętość: 

    302

  • Oprawa: 

    Miękka

  • Rok wydania: 

    2023

  • Tematyka: 

    Podręczniki szkolne

  • Wydanie: 

    5

Polecamy także