Wczytuję dane...
Kod EAN: 9788320426618
Waga produktu: 0.379 kg
Realizacja zamówienia: 3 dni
Wysyłka od: 11.99 PLN
Wydawnictwo: wnt
- aktywność powierzchniowa- tworzenie i stabilizacja emulsji- mikroemulsje- formy krystaliczne tłuszczów i emulgatorów- mezofazy i ich znaczenie w odniesieniu do żywności- regulacje prawne dotyczące zastosowania emulgatorów w żywności obowiązujące w Stanach Zjednoczonych, Kanadzie i Unii Europejskiej- praktyczne zastosowanie emulgatoró w piekarstwie, mleczarstwie, produkcji soków i napojów oraz żywności niskotłuszczowej

Szczegóły produktu

  • Autor: 

    Stauffer Clyde E.

  • Rok wydania: 

    2001

  • Wydanie: 

    1

  • Objętość: 

    182

  • Oprawa: 

    Miękka

  • Format: 

    19.0x24.0cm

  • Tematyka: 

    Chemia

  • ISBN: 

    8320426618