Wczytuję dane...
Kod EAN: 9788302147388
Waga produktu: 0.485 kg
Realizacja zamówienia: 3 dni
Wysyłka od: 12.99 PLN
Wydawnictwo: wsip
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji). Omawia zagadnienia dotyczące:
struktury organizacyjnej recepcji,
rezerwacji, procedur przyjęcia gości do hotelu,
obsługi gości w trakcie pobytu oraz
procedury wykwaterowania gości z hotelu (check-out).

Treści teoretyczne wsparte zostały licznymi przykładami i ilustracjami.

Szczegóły produktu

  • Autor: 

    Cymańska-Garbowska Barbara, Witrykus Danuta, Pietras Jadwiga, Wolak Grzegorz

  • Format: 

    17.0x24.5cm

  • ISBN: 

    9788302147388

  • Objętość: 

    280

  • Oprawa: 

    Miękka

  • Rok wydania: 

    2014

  • Tematyka: 

    Podręczniki szkolne

  • Wydanie: 

    1

Polecamy także