Wczytuję dane...
Kod EAN: 9788381519205
Waga produktu: 1.100 kg
Realizacja zamówienia: 3 dni
Wysyłka od: 13.99 PLN
Wydawnictwo: RM
Rozsmakuj się w wędlinach i serach domowej roboty!
Oto wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu mięs, ryb, owoców morza, serów, a nawet jaj, soli i orzechów w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, kiełbas, drobiu, dziczyzny i wędzonych serów. Autor poradnika doradza, jak sporządzić marynaty i peklować, jak uzyskać odpowiednio dymny smak mięs, dobrać właściwą ilość przypraw i soli.
W książce odkryjesz przepisy na wędzone przysmaki, poznasz różnice między wędzeniem na zimno i gorąco. Dowiesz się, jak zbudować przydomową wędzarnię oraz jak dobrać drewno do wędzenia.

Szczegóły produktu

  • Autor: 

    Anderson Warren R.

  • Format: 

    16.5x23.5cm

  • ISBN: 

    9788381519205

  • Objętość: 

    256

  • Oprawa: 

    Miękka

  • Rok wydania: 

    2024

  • Tematyka: 

    Kuchnia Diety

  • Wydanie: 

    10

Polecamy także