Wczytuję dane...
Kod EAN: 9788327125453
Waga produktu: 0.682 kg
Wysyłka: Wysyłka gratis!
Wydawnictwo: publicat
„Tytuł jest nieprzypadkowy, deserownikiem nazywano bowiem mebel służący do wystawiania deserów oraz innych wypieków. Ten ciekawy sprzęt zainspirował mnie do stworzenia książki będącej zbiorem 75 przepisów na ciasta, desery i wytrawne wypieki, uzupełnionej 15 felietonami przybliżającymi historię i pochodzenie różnych potraw oraz produktów. Znajdziecie tu receptury na klasyczne łakocie w nowoczesnej odsłonie, specjały inspirowane kuchnią azjatycką oraz wytrawne dania idealne zarówno na codzienny obiad, jak i spotkanie z przyjaciółmi.
Od ponad dziesięciu lat zajmuję się kulinariami. Interesuje mnie historia, pochodzenie i symbolika jedzenia, ale także wszystko, co związane z jego wpływem na nasze samopoczucie oraz zdrowie. Chętnie śledzę i analizuję nowe trendy kulinarne.
Jednak nie tylko świetne składniki i dobra technika wpływają na smak podawanego jedzenia. Miłość, przyjaźń, oddanie – to one sprawiają, że desery smakują wyjątkowo i pozostają w naszej pamięci na długo...” - Autorka

Szczegóły produktu

  • Autor: 

    Tomaszewska-Bolałek Magdalena

  • Rok wydania: 

    2023

  • Objętość: 

    208

  • Oprawa: 

    Twarda

  • Format: 

    17.0x25.0cm

  • Tematyka: 

    Kuchnia Diety

  • ISBN: 

    9788327125453

Polecamy także