Wczytuję dane...
Kod EAN: 9788301193621
Waga produktu: 0.81 kg
Realizacja zamówienia: 3 dni
Wysyłka od: 12.99 PLN
Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych.
Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na zdrowie, jakość i długość życia.

W drugim wydaniu książki w syntetyczny i kompletny sposób przedstawiono główne kierunki badań oraz najważniejsze osiągnięcia współczesnej biotechnologii żywności.

Podręcznik Biotechnologia żywności jest znakomitym źródłem wiedzy dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników związanych z przemysłem spożywczym.

Szczegóły produktu

  • Autor: 

    Włodzimierz Bednarski, Arnold

  • Format: 

    16.0x23.0cm

  • ISBN: 

    9788301193621

  • Objętość: 

    498

  • Oprawa: 

    Miękka

  • Rok wydania: 

    2024

  • Tematyka: 

    Biologia

  • Wydanie: 

    2

Polecamy także