Wczytuję dane...
Kod EAN: 9788381518369
Waga produktu: 1.100 kg
Realizacja zamówienia: 3 dni
Wysyłka od: 11.99 PLN
Wydawnictwo: RM
Nietolerancje pokarmowe nie oznaczają rezygnacji z różnorodnej i smacznej kuchni!
Ponad 100 przepisów dla osób z nietolerancją glutenu i białka mleka krowiego.
Kiedy trzeba przejść na dietę bezglutenową i bezmleczną, przygotowywanie posiłków staje się nie lada wyzwaniem. Musisz gotować dla całej rodziny i dodatkowo przyrządzać inne potrawy dla jednej osoby. Pomyśl – znacznie łatwiej jest gotować to, co będzie smakowało wszystkim domownikom! Nie martw się, jeśli nie masz wprawy ani bogatego repertuaru dań.
W tej książce znajdziesz pomysłowe i nowoczesne przepisy na najróżniejsze potrawy z kuchni całego świata. Z łatwością urozmaicisz nimi swój codzienny jadłospis. Może w letni dzień masz ochotę na zieloną minestrę? A w zimowy wieczór postawisz na stole parujący półmisek zapiekanki makaronowej z aromatycznym sosem serowym? To nieprawda, że alergicy nie mogą jeść deserów! Wypróbuj receptury na lukrowane babeczki, brownie bez mąki czy profiterolki z nadzieniem lodowym i polewą czekoladową oraz wiele innych pysznych słodkości.

Szczegóły produktu

  • Autor: 

    Savill Antoinette

  • Rok wydania: 

    2024

  • Wydanie: 

    4

  • Objętość: 

    224

  • Oprawa: 

    Miękka

  • Format: 

    16.3x23.1cm

  • Tematyka: 

    Kuchnia Diety

  • ISBN: 

    9788381518369

Polecamy także