Wczytuję dane...
Kod EAN: 9788301200473
Waga produktu: 0.67 kg
Realizacja zamówienia: 3 dni
Wysyłka od: 12.99 PLN
Profesor AGH Wiktor Kubiński z zespołem naukowców przedstawia kolejną książkę z towaroznawstwa i badania towarów – tym razem praktyczne kompendium wiedzy dotyczące zastosowania metod badania towarów spożywczych.
Obecna książka zawiera przegląd bardzo wielu metod badania takich towarów spożywczych, jak np.:
-mięso, podroby i przetwory, -drób, jaja i przetwory, -tłuszcze roślinne i zwierzęce -warzywa i owoce czy -przetwory zbożowe. Publikacja kierowana jest przede wszystkim do studentów technologii żywności, towaroznawstwa czy inżynierii produkcji, ale również do praktyków – technologów, specjalistów ds. kontroli jakości itd.

Szczegóły produktu

  • Autor: 

    Kubiński Wiktor, Niekurzak Mariusz, Kubińska-Jabcoń Ewa

  • Format: 

    16.5x23.5

  • ISBN: 

    9788301200473

  • Objętość: 

    414

  • Oprawa: 

    Miękka

  • Rok wydania: 

    2019

  • Tematyka: 

    Technika

  • Wydanie: 

    1

Polecamy także