Wczytuję dane...
Kod EAN: 9788383173641
Waga produktu: 1.100 kg
Realizacja zamówienia: 3 dni
Wysyłka od: 11.99 PLN
Wydawnictwo: pascal
Zaletą naturalnych kaw i herbat jest nie tylko ich niewielki koszt, ale przede wszystkim pozytywny wpływ na zdrowie: ułatwiają zasypianie, detoksykują, łagodzą stres, uspokajają, wspomagają leczenie chorób. Kawy i herbaty mogą być niezwykłe i bardzo zaskakujące, więc nie ograniczaj się do tego, co znajdziesz w sklepach! Kreuj unikalne smaki, zbieraj rośliny wokół siebie, odkrywaj nowe połączenia! Książka zawiera mnóstwo przepisów na niezwykle smaczne i łatwe w przygotowaniu napary z łatwo dostępnych dzikich roślin, które rosną wokół nas. Już nie musisz być skazany na mieszanki proponowane przez producentów. Herbata lipowa z malinami i miodem Karmelowa kawa z prażonych orzechów laskowych Mrożona herbata pokrzywowo-miętowa na ochłodę Syrop z pędów młodej sosny na kaszel Czekoladowa kawa z cykorii Herbata malinowo-sosnowa na wzmocnienie odporności Pobudzająca kawa z żołędzi Herbata świerkowa z malinową konfiturą – bomba witaminowa Syrop z kwiatów podbiału Herbata z pąków bukowych na chwilę relaksu Mleczna kawa z orzeszków lipy Kawa z mniszka lekarskiego na lepsze trawienie I wiele innych… Katarzyna Mikulska i Artur Bokła – ludzie lasu, prowadzą kursy i warsztaty z zakresu zielarstwa, zdrowego odżywiania, zielonej kuchni, survivalu, bushcraftu, historycznej kuchni i ekologii. Wydali dwuczęściową książkę Kuchnia survivalowa bez ekwipunku. Gotowanie w terenie, w której prezentują sprawdzone techniki przygotowywania potraw oraz przepisy z wykorzystaniem tego, co możesz znaleźć na łące i w lesie.

Szczegóły produktu

  • Autor: 

    Mikulska Katarzyna, Bokła Artur

  • Rok wydania: 

    2024

  • Objętość: 

    312

  • Oprawa: 

    Miękka ze skrzydełkami

  • Format: 

    16.2x21.0cm

  • Tematyka: 

    Kuchnia Diety

  • ISBN: 

    9788383173641

Polecamy także