Wczytuję dane...
Kod EAN: 9788328094871
Waga produktu: 0.244 kg
Realizacja zamówienia: 3 dni
Wysyłka od: 11.99 PLN
Wydawnictwo: buchmann
Konserwuje żywność, ułatwia jej strawienie, stanowi źródło witamin, wspomaga metabolizm i utrzymuje równowagę organizmu – kiszenie, fermentowanie i solenie. Moda na kiszonki wróciła, a dzięki tej książce dowiesz się, jak zrobić kambuchę, kefir, kim chi, ukisić cytrynę i przygotować marmoladę z kumkwatów. Fermentacji możemy poddać niemal wszystkie warzywa i owoce, warto więc poznać najciekawsze receptury na zachowanie ich wartości odżywczych i witamin. Kiszonki to bogactwo kultury bakterii, probiotyków, które łagodzą alergie i nietolerancje pokarmowe, zmniejszają nawet ryzyko występowania nowotworów.

Szczegóły produktu

  • Autor: 

    Fern Green

  • Rok wydania: 

    2024

  • Objętość: 

    160

  • Oprawa: 

    Miękka

  • Format: 

    15.0x21.5cm

  • Tematyka: 

    Kuchnia Diety

  • ISBN: 

    9788328094871

Polecamy także