Wczytuję dane...
Kod EAN: 9788383523125
Waga produktu: 1.100 kg
Realizacja zamówienia: 3 dni
Wysyłka od: 11.99 PLN
Wydawnictwo: prószyński media
Sul, sul! (Hej, hej!). Czy zdarzyło ci się grać w Simsy i pomyśleć: „Ciekawe, jak też może smakowaćeliksir miłosny nr 4?” albo „Ta ensaimada wygląda naprawdę smacznie”? Jeśli tak, to załóż fartuszek – i do dzieła! Posługując się Nieoficjalną książką kucharską The Sims,zrób wspaniałą pieczoną Alaskę albo faszerowanego homara, które z pewnością znasz z Yummy Channel. Z przepisami o różnym stopniu trudności (zarówno dla początkujących, jak i dla mistrzów) przygotujesz w swojej kuchni ulubione dania z Simsów – od makaronu z serem i ratatui aż po ratującą życie ambrozję. W książce znajdziesz między innymi przepisy na: chili con carne krzepiącą zupę babci serowe oczyska pankejki z żelkowymi misiami saltimboccę z kurczaka babeczki miętowe mokka i wiele, wiele innych! Wykaż się kulinarnymi umiejętnościami i spraw, by przepisy z gry ożyły w twojej kuchni! Zanurz się w świecie Simsów z Nieoficjalną książką kucharską The Sims. Nieoficjalna książka kucharska The Sims ukazała się jako niezależna publikacja i nie była autoryzowana, sponsorowana ani w żaden sposób zatwierdzona przez producenta gry, Electronic Arts Inc.
Taylor O’Halloran z Toronto w Kanadzie zaczęła grać w pierwszą wersję Simsów w 2000 roku i nie przestała do dziś. Miłość do franczyzy zainspirowała ją do stworzenia Ultimate Sims Guides – strony internetowej pełnej porad i sztuczek przydatnych w grze. Teraz jest to jedno z największych źródeł wiedzy o tej grze dostępnych online. Następnie Taylor założyła kanał na YouTubie, mający obecnie ponad 50 tysięcy subskrybentów. Zachęca na nim graczy do wypróbowywania nowych ekscytujących sposobów korzystania z gry, takich jak stream Twitch, na którym widzowie przyłączają się do zabawy.

Szczegóły produktu

  • Autor: 

    OHalloran Taylor

  • Rok wydania: 

    2024

  • Objętość: 

    176

  • Oprawa: 

    Twarda

  • Format: 

    19.5x25.4cm

  • Tematyka: 

    Kuchnia Diety

  • ISBN: 

    9788383523125