Wczytuję dane...
Kod EAN: 9788383530758
Waga produktu: 1.100 kg
Realizacja zamówienia: 3 dni
Wysyłka od: 13.99 PLN
Wydawnictwo: jedność
Praliny, nugaty, karmelki, ciasteczka, trufle, żelki, pianki... teraz możesz zrobić je sam. W książce znajdziesz: - tradycyjne, regionalne, międzynarodowe i oryginalne przepisy, w tym przepisy o niskiej zawartości cukru, a także fantazyjne dekoracje na specjalne okazje; - cały rozdział szczegółowo objaśnionych technik podstawowych, aby nauczyć się wszystkich niezbędnych umiejętności między innymi: karmelizowania cukru, temperowania czekolady, przygotowywania pasty migdałowej lub pralin; - dokładne instrukcje krok po kroku dla najbardziej skomplikowanych przepisów; - 320 pięknych zdjęć. Le Cordon Bleu otwiera przed Tobą swoje podwoje: odkryj wszystkie techniki tworzenia ulubionych słodyczy!

Szczegóły produktu

  • Format: 

    23.0x28.0cm

  • ISBN: 

    9788383530758

  • Objętość: 

    312

  • Oprawa: 

    Twarda

  • Rok wydania: 

    2024

  • Tematyka: 

    Kuchnia Diety

Polecamy także