Wczytuję dane...
Kod EAN: 9788376607078
Waga produktu: 3.27 kg
Realizacja zamówienia: 3 dni
Wysyłka od: 11.99 PLN
Wydawnictwo: jedność
Pierwszy taki album o kulturze kuchni włoskiej w Polsce!

Przepiękna księga poświęcona wszelkim możliwym smakom kuchni włoskiej. Przedstawia wszystkie potrawy i ich składniki, które sprawiły, że kuchnia ta jest tak wyjątkowa. Podróż przez kulinaria Włoch dzięki pięknym fotografiom oraz tekstom obfitującym w ciekawostki i anegdoty dla każdego czytelnika będzie wręcz oszałamiająca. Naturalnie na trasie tej podróży znajdują się również liczne przepisy i tradycyjne włoskie sposoby przyrządzania potraw. Żadne włoskie specjały nie będą już miały przed nami tajemnic:

sery i makarony
ryż i produkty zbożowe
pieczywo, pizza i focaccia
mięso i wędliny
ryby, mięczaki i skorupiaki
warzywa i owoce
zioła, przyprawy i dodatki
typowe torty, ciasta i ciastka
lody i czekolada, kawa i wino.

Szczegóły produktu

  • Autor: 

    Galimberti Umberto, Ballarini Giovanni

  • Rok wydania: 

    2013

  • Objętość: 

    368

  • Oprawa: 

    Twarda z obwolutą

  • Format: 

    27.5x36.0cm

  • Tematyka: 

    Kuchnia Diety

  • ISBN: 

    9788376607078

Polecamy także