Wczytuję dane...
Kod EAN: 9783967041668
Waga produktu: 0.975 kg
Realizacja zamówienia: 3 dni
Wysyłka od: 12.99 PLN
Wydawnictwo: gestalten
Rice is not merely a side dish but often the main feature, offering diverse culinary experiences depending on the type used. It can be sticky, creamy, airy, crunchy, nutty, perfumed, or gooey, and it uniquely absorbs the flavors of spices and broths during cooking. For many people worldwide, rice is a staple, consumed at breakfast, lunch, and dinner.

Various rice types are integral to nearly all global cuisines—basmati, jasmine, brown rice, sticky rice, round grain shari, black rice, arborio, red rice, carnaroli, japonica, and bomba.

Szczegóły produktu

  • Autor: 

    Nilsson Jakobson Tove

  • Rok wydania: 

    2025

  • Wydanie: 

  • Objętość: 

    256

  • Oprawa: 

    Twarda

  • Format: 

    18.0x24.0cm

  • Tematyka: 

    Literatura obcojęzyczna

  • ISBN: 

    9783967041668