Wczytuję dane...
Kod EAN: 9788381596084
Waga produktu: 0.245 kg
Realizacja zamówienia: 3 dni
Wysyłka od: 12.99 PLN
Wydawnictwo: poligraf
Elżbieta Klecha jest pasjonatką wypieków i gotowania. Od wczesnego dzieciństwa asystowała swojej mamie podczas przygotowywania potraw. Szczególnie ujęło ją szykowanie dań na duże rodzinne imprezy. Atmosfera tych przygotowań miała znaczny wpływ na późniejsze jej dokonania. Pochodzi z dużej rodziny górali czadeckich, gdzie tradycje są ważne, a przepisy przekazywane z pokolenia na pokolenie. Prywatnie żona i mama piątki dzieci. Wraz z rodziną prowadzi małe gospodarstwo rolne, które jest miejscem pracy i wypoczynku. W wolnym czasie maluje obrazy. Trzeba się nieźle natrudzić, by spróbować bigosu czy przepysznych ciast pani Eli na dożynkach, bo tak szybko znikają. Kto raz ich spróbował, ten będzie o nie walczyć na każdej imprezie. Jej dania są wyjątkowe i smaczne, to swoista przeplatanka tradycyjnych potraw z różnych regionów Polski. Swoje przepisy udostępnia w lokalnej prasie. Część z nich znalazła się w tej książce, resztę można znaleźć na Facebooku na grupie kulinarnej "Ela z kuchnią".

Szczegóły produktu

  • Autor: 

    Klecha Elżbieta

  • Format: 

    14.5x21.0cm

  • ISBN: 

    9788381596084

  • Objętość: 

    136

  • Oprawa: 

    Miękka

  • Rok wydania: 

    2021

  • Tematyka: 

    Kuchnia Diety

Polecamy także